Heijmans Nederland BV

VGWM Handboek

“Hartelijk dank voor jouw bijdrage aan het VGWM Handboek. We zijn erg blij met het eindresultaat” Astrid Neefs, Coördinator Veiligheidsprogramma GO!


Studio Janna van den Berg ontwierp voor Heijmans het VGWM Handboek (Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu). Want werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Binnen Heijmans is veiligheid dan ook een absolute must. Uiteraard zijn alle bedrijfsonderdelen zijn VCA-gecertificeerd. Maar veiligheid is meer dan het naleven van de regels. Het gaat om bewustzijn en gedrag: verantwoordelijkheid nemen. Zodat iedereen onder veilige omstandigheden kan werken. Want niemand wil een ongeval.

 

Het boekje is een handzaam zakformaatje, 9 x 13 cm. Geschikt voor in de binnenzak van iedere (bouwplaats)medewerker. In dit boekje is de basisinformatie die nodig is om veilig en gezond te kunnen werken samengebracht. Vrijwel elk onderwerp is ondersteunt met leuke, heldere (instructie)illustraties.

 

Citaat uit persoonlijke brief aan Studio Janna van den Berg kort na het verschijnen van het boekje: Afgelopen maand is het VGWM Handboek in de organisatie verspreidt. We hebben hier al veel positieve reacties op ontvangen. Zo vindt men het een erg mooi en handzaam boekje, dat goed leesbaar is en met erg leuke illustraties is verrijkt. Deze complimenten kunnen we je natuurlijk niet onthouden!

 

 

Keywords

  • Concept
  • Boekontwerp
  • Corporate
  • Projectmanagement